14 Julai 2010

Link Rodong Blogger

Alhamdulillah.Selesai juge koi buat link rodong2 blogger yang koi follow dan yang follow koi.Dengan terhasilnye link baru ni koi harap ia akan memudohkan koi memantau blog rodong2 seme.Blog ni masih dalam pembinaan.CF pun tak lulus lagi.Tapi ia dah 80% siak.InsyaAllah ia boleh didiami oleh seme rodong2 blogger.Terime kaseh koi ucapkan kepade rodong2 yang menyokong koi selame ini.Tanpe deme,koi tak menulih kat sini rasenye.Blog ni boleh dilihat di http://rodongblogger.blogspot.com/ .Dalam pade ter sempat juge koi buat logo Rodong Blogger.Kala rase deme nok tepek kat blog deme,silakan.Ianye amat dialu alukan.Takde paksaan lalu.Moh ceriakan dunia blogger.Moh eratkan silaturrahim sesame kite.

17 ulasan:

  1. dah cek....hambo golongan rodong cikgu...he3x...terima kasih sudi berodong dengan cikgu kecik ni

    BalasPadam
  2. koi ingat nok join juga le

    BalasPadam
  3. Roger weh !..jangan lupa yak masukan juga elamat blog kome..

    BalasPadam
  4. Tahiah.. dah berjaya masuk getek nama blog kawan yeek.. :)

    BalasPadam
  5. salam..
    memang molek la tu..
    satu langkah yang bijak
    selamat terus berblogging..
    he he..

    BalasPadam
  6. Salam rodong..
    terima kasih masukkan link kawan kt sini..
    kwn follow blog nih.

    BalasPadam
  7. Terime kaseh juge Sonata,Cemomoi,Relevan,
    Akuanakpahang,Zulkbo,Yastro.

    Kala ande sebarang cadangan untuk mantakkan lagi blog ni,koi amat2 alukan.Banyok lagi ter koi nok susun.

    BalasPadam
  8. tima kaseh lah wehhh sebak masokken keh punye blog.. harap2 tuan rumah terus sihat wal afiat dan ceria

    BalasPadam
  9. Same2 Hisyam.

    * Kala ande rodong yang follow koi tapi tak dimasukkan dalam Rodong Blogger harak hantor URL kat koi.

    BalasPadam
  10. boleh masuk koi punya jugak weh

    BalasPadam
  11. t kasih.
    lawo logo ter weh, koi amik yak...

    BalasPadam
  12. salam weh..

    senang kala ander link khas ye dok?

    BalasPadam
  13. Salam JD,

    MUBARAK!

    Tak dapat CF pun Sweetie tak kisah. Masukkan link sweethoney ye.

    BalasPadam
  14. salam...dah gantung award kat rumah koi

    BalasPadam
  15. link aku ngak ada ker pakk?
    tahniah2...

    BalasPadam