17 Mac 2012

Cuti Berblog

Bulan ni paling slow koi berblog rasenye.Banyok perlu dipersiapkan sehingge tiade mase nok menjengok blog.Lagi 2 bulan insyaAllah koi akan kembali.......Lamenye koi tak jengok laptop.Huhu...sedih weh.Blog koi tak dapat jengok,facebook tak dapat buke,kamere dan handphone pun koi tak boleh bawok.Tak ke pane ter....Itulah adat orang bertapa.Seme kene tinggal.Anok isteri dah hantor ke kampung.Sian ke Ecah Dot Dot,sian ke mok Ecah Dot Dot....Rindu kat aboh dia.Koi pun same juge.....Mulai esok koi akan berkursus di Pulapol Muar sehingge 19 Mei 2012.Moge semuanye berjalan dengan lancar.. Amin.....

12 Mac 2012

Jalan2 Ke Karnival Buku

Lame dah tak pegi karnival buku macam ni.Dulu mase bujang pantang ande buat dekat PWTC.Koi tak lepas peluang punye.Koi cari buku sejaroh je.
Yang ni ngikut je la.Kitnye bukunye lagi banyok dari koi.Koi satu hapoh pun tak berjumpe.Yang ande pulok bukan yang koi minat.Karnival ni mulenye 09-03-2012 hingge18-03-2012.Ande mase lagi la kala nok pegi.Potongan sampei 70%.Memang puas hati.Kitnye koi beli yang perlu je.
Ecah Dot Dot ni penat amat gayenye.Orang nok dukung.Dia bahan nok jalan tengoh orang ramei.Penyudohnye melepek atas bahu aboh dia.

03 Mac 2012

Nesting Broadband

Susohnye nok ngapdet blog bile tak ande broadband ni.Sampei bersawang weh blog koi.Yang lame dulu koi tutop pasei koi tak dapat line bile cuti de kampung.Sekarang ni dah ande jenih lain pulok.Tak ande la koi sampei manjat ujung julei nyor.Ni saje je koi nok nesting2.Boleh la koi jengok2 kala time bercuti de kampung.

01 Mac 2012

Ecah Dah 2 Tahun




Diam tak diam Ecah Dot Dot dah 2 tahun pun pade 27-02-2012 ni.Makin hari makin nakal la dia.Kene pulok dia sorang je perempuan.Anok sedare beloh koi semenye lelaki seramei 3 orang.Heroin la dia.Bulan 4 ni insyaAllah Ecah tamboh lagi sorang pupu.Tak tau la lelaki ke perempuan.Kite tunggu je la.Selamat Hari Lahir Ecah Dot Dot moge panjang umur,muroh rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik.Amin...