28 Mei 2013

Pulapol Segamat

Ahad baru ni koi ngantor rodong masuk Pulapol Segamat.Standby diri untuk di lanyok la ye.Lupekan pasei ngodet ruan,lupekan pasei konvoi merate tempat.Moge lepas ni dia tamboh semangat.Baris...bariiiis...sedia.Ambik 100.Haha...

Dan la koi jumpe jurulatih2 dari Pulapol Muar dulu.Ralit jak borok2.Dalam mase yang same jumpe pulok rodong2 dari Cyberjaya dulu.Ngantor orang macam koi juge rupenye.Ingat ke nok joint kursus sekali.Koi teringin juge nok joint.Tapi bukan di Pulapol.Haha...

Cadang ter nok ke Muar cari kopi 434.Ramei ngat yang mesannye.Tapi bile nyinggoh de simpang Segamat Gemas,Rupenye de situ pun ande jual.Lega la sikit.Tak payoh pergi jauh2.Buat rodong,Selamat Berkursus






01 Mei 2013

Tukar Alamat Dah



Banyok sangat perkare nok kene ingat sampei ande mende yang terlupe.Meraban cari balik password.Tige bulan koi menggodeknye.Dan tige bulan la blog ni bertape.Tengoh malam ni baru koi dapat balik passwordnye.Alang2 dah jumpe molek rasenye koi tukor alamatnye sekali.Dulu koi gune 
Sekarang ni koi dah pindoh pulok ke alamat baru ni.Gatal2 tangan nok nguboh pulok.
Bior la orang mude je pakei jejaka-jejaka ni.Buat yang maseh mengikuti ter koi ucakkan jutaan terime kaseh.Selamat hari pekerja buat semua.

08 Februari 2013

Anok Ke-2

Alhamdulillah...Syukur...Pada 30-01-2013 jam 2329 anok lelaki koi selamat dilahirkan seberat 3.4kg di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah Temerloh.Keluar wad pade 02-02-2013.
04-02-2013 Masuk pulok wad NICU kerane masalah kuning.Alhamdulillah dia keluar pade 06-02-2013.Ingatkan dah settle,tapi kene check pulok sekali lagi untuk confirmkan tak ande masalah.Buku tangan dia tunjuk kat dia.Pergh garang betul ye awok Muhammad Saifullah.

15 Januari 2013

Alhamdulillah

Assalamualaikum buat seme rodong.Lame weh tak nulih kat sini.Ujung2 tahun gitu lah gayenye.Sibuk sokmo.Sekarang ni sibuk menanti kehadiran orang baru.InsyaAllah pagi tadi baru dapat tarikhnye iaitu 20-02-2013.Alhamdulillah....Baru2 ni dapat pulok cabutan bertuoh de Pasaraya Sakan di Bandar Jengka.Alhamdulillah.Esok ande perikse la pulok.Malam ni kene layan study gile2 haha...Perghhh....rase macam jaman sekoloh la pulok...Do'akan moge berjaye...