08 Februari 2013

Anok Ke-2

Alhamdulillah...Syukur...Pada 30-01-2013 jam 2329 anok lelaki koi selamat dilahirkan seberat 3.4kg di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah Temerloh.Keluar wad pade 02-02-2013.
04-02-2013 Masuk pulok wad NICU kerane masalah kuning.Alhamdulillah dia keluar pade 06-02-2013.Ingatkan dah settle,tapi kene check pulok sekali lagi untuk confirmkan tak ande masalah.Buku tangan dia tunjuk kat dia.Pergh garang betul ye awok Muhammad Saifullah.

10 ulasan:

  1. Salam tahniah drp kome mmg hebat budak nie sebiji macam ayohnya juga :)

    BalasPadam
  2. Anok no 3 nanti, dah dekat nok bersalin ( 8-9 bulan kandungan)awok berilah org umoh te makan durian belanda, petua org tua untuk elakkan dari baby dpt kuning, insyaAllah

    BalasPadam
  3. Tahniah rodonc..
    Cucu-cicit pendekor ni weh..

    BalasPadam
  4. Salam tahniah dari kami sekeluarga buat Nizam. Dah sepasang le ye..dapat hero pulak tu

    BalasPadam

  5. Lihat BUKTI jelas kenapa kami BERSARA awal dari UMNO...

    BUKTI 1
    BUKTI 2
    BUKTI 3
    BUKTI 4

    Pastikan adik2 semua keluar mengundi nanti.. Keluar mengundi PAS, PKR @ DAP walaupun adik2 mendapat saguhati atau duit daripada UMNO dan Barisan Nasional... Walaupun adik2 terpaksa berada di kem Barisan Nasional, pastikan adik2 mengundi PAS, PKR @ DAP... Asalkan Bukan UMNO.... OK!!! :-)

    Adik2 semua jgn bersangka buruk kpd kawan2 yg berada di kem Barisan Nasional.... Mereka mungkin terpaksa menurut desakan mak ayah atau sapa2... Tapi takpa.. Jangan risau, mereka tetap akan undi Pakatan Rakyat ( Pesan awal2 kat mereka. Kita tiada pilihan )... Undi adalah rahsia.. Kita tentukan..

    Tolong bantu kawan2 kita yang sedang berkempen di Facebook


    Tolong bantu kawan2 kita yang sedang berkempen di laman2 di bawah.... Ok. TKasih :-)
    http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=18
    http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
    http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
    http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics
    http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=6

    BalasPadam
  6. SALAM..
    Wahhh..diam-diam je aok yak
    dah dapat hero..tahniah..
    Echoh dapat adik la yak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam,
      Ye sangat ter Zulkbo.Penyuke popaleh...

      Padam