25 Ogos 2012

Akor Kayu

Semalam badan tak sehat sangat koi rase.Dah la selseme tak berenti.Kene pulok kerje.Uko berpino biji mate.Lepas Suboh tadi koi bahan air akar kayu naha.Ha...baru ye.Itu jodo nye.Tak menjadi dengan ubat klinik.Nok ke hak lame ter la weh. 

10 ulasan:

  1. akor kayu memanc molek weh..
    tapi molek kala aok bawok ke makmal food tech upm, boleh test kala-kala ande toxic ke gonner ke..
    bukan mender..
    buoh natural machanc mengkudu pun kene extract buanc getoh dia, bahagian lain memanc molek untuk kesihatan, getoh dia banyok toxic..
    Ini rodonc koi ander PhD food- tech pensyaroh upm kabor ke koi weh..
    koi sambung2 menyampaikan ke rodonc2 je kuikui

    BalasPadam
  2. * Tak pernoh pun koi ngantornye Don Balon

    BalasPadam
  3. salam..
    erkk..nampak power
    dan pahit secawan tu
    adehh :)
    jenuh nak ngabih...

    BalasPadam
  4. * Salam Zulkbo.Pahit2 ter yang sedaknye...

    BalasPadam
  5. selamat hari raya...ubat kuat ke tu?

    BalasPadam
  6. Selamat hari raye.Bukan la...

    BalasPadam
  7. terasa2 kat tekak kepahitannya...huhu...

    BalasPadam
  8. .

    (( Take Note )) UMNO BODOH - Kenapa BN Tak Buat HUDUD Sejak 50 Thn dulu?



    Tak ada apa yg perlu dijelaskan lg. Tak ada apa yg perlu diterangkan lg. Tak ada apa yg perlu diperincikan lg. Pemuda dan Puteri UMNO sememangnya BODOH.

    Bila kaum Cina menolak HUDUD, pandai pulak mereka sibuk2 nak bercakap pasal HUDUD. Yg Barisan Nasional yg dah memerintah lebih 50 tahun tak pernah buat HUDUD , 'Ada ko kisah'? Kepala otak pemuda dan puteri UMNO letak kat mana?

    Bodoh sangat kalau ada orang kata mengundi UMNO yg dah memerintah 50 tahun tanpa HUDUD lebih baik berbanding kaum cina yg tak faham HUDUD menolak HUDUD.

    Jadi, fikirkan sy ada alasan cukup kuat kenapa menolak BN dan menerima PAKATAN RAKYAT. Sememangnya mereka tak pernah buat HUDUD sejak 50 tahun dulu. Dan pemuda dan puteri UMNO memilih utk jadi BODOH.


    (Edit, copy & paste dari 'Page FB Kump. Adik2 Keluar UMNO')








    ~Janji Ditepati - Kami Tak KEBULUR dengan Jawatan dalam UMNO!! ~
    1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
    2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
    3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
    4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


    5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1

    BalasPadam
  9. * Pakcik Hamid kate "Kalau tak pahit bukan ubat namenye -GC-"...

    * Pahit tu yang sedaknye Wahida

    * Pilih yang terbaik...

    BalasPadam