27 Mei 2011

Komen Dan Motocross

Kenape payoh amat koi nok ngomen blog rodong.Mende koi tulih habis kene reject.Ingatkan okey la sari dua.Ni dah dekat seminggu.Pening kepale lutut dibuatnye.Nok nulih blog pun kadang2 jadi tak selere weh.Apepun ande sesetengoh ter mudoh pulok koi nyinggohnye.Ape masaalohnye...2,3 hari nanti koi cube pulok.

Cadang ter hari ni nok balik kampung.Tapi tak pasei2 kene keje.Adehh....Patut dah ke Rompin ni tapi rodong pulok tak ande lagi.Balik pagi esok terus ke kampung.Omboih penat weh...Tapi gone ke pulok,mende ande hal.Dengor cerite de Jengka 19 ande motorcross pulok.Kene layan la sekejak.Disamping ter ande juge program lain.Ape ke mende pun koi tak tau lagi.Kitnye khemoh uko berderet2 pasang nye.Koi tengok la esok

8 ulasan:

  1. mesti ada konsert artisla tu weh...he hee

    BalasPadam
  2. Setakat ni yang koi tahu Bob Lokman ande datang Sham....

    BalasPadam
  3. salam..
    masaalah semasa blogger
    tengah menaiktaraf katanya..
    kena sabor ler mau sebulan dua
    :)

    BalasPadam
  4. Wa'alaikumsalam Zulkbo.Patut pun puas koi nok ngomen.Terime kaseh info.

    BalasPadam
  5. blog demam, kena klik kat profile komen ter, koi sokmo daftar website je

    BalasPadam
  6. Salam,

    Keh pun selalu jadi macam tu,
    kadang2 langsung tak ada link untuk komen. Ingatkan tuan blog dah tak nak orang komen entry dia. Rupanya blogger tengah naik taraf.

    BalasPadam
  7. Ini masalah kecik je..
    Sabo ye bang.. ;-)








    -------------------------------------------------------------
    PRU ke-13 Dan Pengkhianatan - Undi BN Undi HARAM. Pemimpin BN Pemimpin SETAN. Rakyat perlu bersedia dengan kehancuran dan kemusnahan generasi muda dan generasi baru
    >>>http://Blog1Malaysia.blogspot.com/<<<

    BalasPadam