10 Februari 2010

Tak Lame Dah Weh

Diam tak diam koi makin hampir menjadi aboh.Orang rumoh koi sekarang ande di kampung nunggu mase je.Makin kerap la koi balik kampung nengok dia.Dalam pade ter koi melayan ke anok sedare orang rumoh koi si Yana
Popaleh buas weh.Nengok ke dia tak sabor pulok koi nok nimang anok sendiri. Rasenye tak sampai seminggu dah kot.

14 ulasan:

  1. alolo,comel nya tinonet yana tu..
    xsabo weh koi nak tgok anok awk nanti.

    BalasPadam
  2. mugo mugo semuonyor selamat

    BalasPadam
  3. Kereta KE 30 tu power lagi ke?..buleh buat main drift ni..

    BalasPadam
  4. moga selamat smuanya... insyaAllah..

    BalasPadam
  5. selamat menjadi aboh..selamat tak tido malam, bancuh susu. .. hehehe. semoga semua selamat.

    BalasPadam
  6. semoge seme berjalan dgn lancor.nok panggil mende nanti?ayoh,aboh,daddy,papa,abi,cek,pak?

    BalasPadam
  7. awok ni kan... macam ubi... diam-diam berisi.. apa pun tahniah.. la.. awok jgn bagi orang rumoh awok buat kerja teruk-teruk... bior dia banyak berehat.. kerap g klinik.. buat pemereksaan.... mintak selamat lah belaka...
    aminnnn

    BalasPadam
  8. JD
    doa koi sumenya selamat
    tahniah...awal awal lagi yek..

    BalasPadam
  9. *Tunggu je catatan koi nanti weh.

    *InsyaAllah PB

    *Ande lagi Relevan.Kalau takat Evo parking tu senang2 koi je pintas.

    *InsyaAllah Piewahid

    *Ni pun dah payoh nok tido pun Endiem

    *Koi ingat aboh je Pasifist

    *Amin....

    *InsyaAllah kelompen

    BalasPadam
  10. tahniah la weh..gone aok dah scan ke anok aok te? duduk di dapur ke duduok diserambi orgnye te?

    hehe x daye pantang 100 ari te lah..hahaha apapun koi ngucapkan tahnioh la kat aok..muge selamat belaka hendaknye AMIN!

    BalasPadam
  11. anok sulong ker...tahnioh! dah scan anok jantan ke pompuan..tapi samer jerk kan..janji semer sihat dan selamat

    BalasPadam
  12. Terime kasih Kak Lily.Yap...Anok sulung.

    BalasPadam