01 Ogos 2012

Godek Godek Blog

Puas dah koi godek blog ni.Tengok link rodong2,abih belake hilang.Abih tempat koi cari.Dala lemari tak ande,ceruk dapur tak jumpe,celoh dinding taknye muncul,balik tikor lagi la.Hala kulu hala kilir,turun ke laut naik ke tebing baru la koi jumpe di Google Chrome.Boleh la koi jengok rodong2 balik.Selame ni banyok dekat Internet Explorer ngan Google je.Dah la koi tak berape nok reti mende2 IT ni.Habih sepasei.


Bile koi bukok blog dia bahan pulok upgrade.Puas pulok koi menggodek.Nengok gambor kejak kecik kejak besor.Ah ye betul di.Puas pulok menaroh dinding blog ni bior gambor ter besor sikit.Alhamdulillah dah okey pun.Sempat juge la koi sembur2 cat sikit buat salam perkenalan.Ande sesetegoh blog ter tak dapat koi ngomen.Ntoh mende sebak koi tak tau ke lagi.Ande rumput tebei gamoknye.Sape2 tau carenye kabo2 la.Senang koi nok nebasnye.

6 ulasan:

  1. Salam, kena meteleoh semula ame gaya tu yak raban juge weh :)

    BalasPadam
  2. Tu la paseinye.Selame ni pun koi belajo seniri2 je....

    BalasPadam
  3. aok macam koi jugok....mboh ade masenyer bior blog sampai naik semok...

    BalasPadam
  4. Gone ke pulok Saharul.Busy sokmo

    BalasPadam
  5. salam deme weh, nasib deme jumpe blog kome yek :)

    BalasPadam